Over ons

Over MijnLift

MijnLift maakt onderdeel uit van het leveringsprogramma van ELSTO Drives & Lifting uit Rotterdam. ELSTO Drives & Lifting is marktleider en trendsetter op het gebied van schachtloze huisliften. De schachtloze huisliften van ELSTO Drives & Lifting zijn allemaal voorzien van een elektrische lieraandrijving van haar moedermaatschappij Stokvis Group uit Voorhout.

Inspelend op de ontwikkelingen en trends in onze maatschappij, zijn we aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in het huidige ontwerp van de MijnLift. De trend is dat we allemaal zo lang mogelijk blijven thuiswonen en dat we onze huizen gaan optimaliseren om dit mogelijk te maken. We willen dat het liefst realiseren met behulp van moderne en comfortabele middelen. Een moderne designkeuken op een ergonomische werkhoogte, een moderne designbadkamer zonder obstakels zoals een badinstap, een slaapkamer met een verstelbaar boxspringsysteem met een ergonomisch instaphoogte, sta-op relaxfauteuils, stijlvolle elektrische auto met hoge instap en soms zelfs gecombineerd met een hippe nieuwe levenspartner.   

Waarom zouden we dan genoegen nemen met een afschuwelijke traplift (wat een uitstraling heeft dat?) om boven te komen?
Of een platform- personenlift met een permanent zichtbare liftschacht die altijd aanwezig is en in de weg staat?
En waarom zouden we genoegen nemen met huisliften die een vieze hydraulische olietank nodig hebben, waarvan die olie staat te dampen in uw huis? 
Waarom zouden we kans willen lopen op olielekkages in ons eigen huis?
Wie zou er een lift in huis willen hebben met een luidruchtige spindelaandrijving die wel elektrisch is, maar zeer onzuinig door het typische slechte rendement van een spindelaandrijving?

Met de ontwikkeling van MijnLift hebben we rekening gehouden met de wensen van een huiseigenaar die in een bestaande woning, of in een nieuw te bouwen woning, de luxe van een lift wil aanbrengen.
Zo min mogelijk te moeten verbouwen.
Hoge kwaliteit.
Moet er mooi uitzien en ook maar niet in de verste verte een uitstraling hebben van een hulpmiddel als een traplift.
Energiezuinig en milieubewust.
Mag niet of nauwelijks in de weg staan.
Zoveel mogelijk transparant.
Kleurstelling naar smaak.
Je wilt er trots op zijn.

En dat is precies wat MijnLift is!